Du er her: Bredband-priser.dk / Artikler / Valg af den rette internetforbindelse?

Gå tilbage til Artikler

Valg af den rette internetforbindelse?

Udgivet den 23/03/2012

Mange af os kan nok huske, at vi har siddet og kaldt en internetforbindelse op, over et moden, og nogle gange kom vi på og andre gange blev det ikke til noget. Dette er heldigvis fortid, da nyere bredbåndforbindelser har overtaget totalt.

Bredbånd i dag:

ADSL Bredbånd, fiber bredbånd er blot et par tilbud som vi høre om i dag, og det kan stadigvæk være svært at finde den rette internetforbindelse som passer til ens forbrug.

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige internetforbindelser, men det er heldigvis blevet nemmere i løbet af de sidste par år. Dog er den ovennævnte internetforbindelse den som primært vil dominerer udbuddet i fremtiden.

ADSL Bredbånd

ADSL Bredbånd er klart den meste populære internetforbindelse. Med ADSL bredbånd kan du gå på nettet hele døgnet uden at være begrænset af hverken forbrug eller du bloker telefonlinjen. Tænk dig, du kan bruge nettet lige så tosset som du vil.

De nye super tilbud på kraftige forbindelser kan gøre det desuden yderligere spændende at hente film og billedefiler ned hurtigere en set før, til uhørt lave priser.

På diverse sider på nettet, såsom Bredbånd Priser er der en god sammenligning af priser fra de forskellige teleudbydere, så du hele tiden har 100% opdateret
Fast Pris

God købmandskab er desuden at få en fast pris på ubegrænset forbrug, da man ofte bliver overrasket over hvor meget data man får hentet ned fra internettet på 1 aften.

Så få en fast pris på din internetforbindelse.


Hvad så med Mobilt Bredbånd?

Vi ser forskellige teleselskaber faldbyder disse usb-nøgler lige nu, til ofte lave priser.

Men hvorfor skal man tage sig i agt? Forbindelserne/ signalerne til disse mobile nøgler er ofte så svage at man ikke kan arbejde med dem, uden store ventetider.

 

Mobilt Bredbånd Priser

Hvorfor er de billige? Er det fordi kvaliteten er dårlig? Nej ofte er det tilladte forbrug som man betaler for så lavt, at man overstiger denne grænse. Så du kan godt komme til at betale det dobbelte for dit internet forbrug på en mdr. for denne forbindelse. Kan man købe Ubegrænset forbrug på disse nøgler? Ja, men så er priserne skyhøje og kan ikke svare sig.

Gratis:

Forskellige steder såsom i toge og tankstationer kan man benytte deres net gratis, og denne service vil vi se blive mere udbredt i årene fremover.Sså spar din nøgle alle steder hvor du har andre forbindelser at trække på.

Så Internetpriser og Internetforbindelser ændre sig løbende, så tag et tjek på dine aftaler årligt.

Her er de 3 mest efterspurgte bredbåndstyper og bredbåndsselskaber
Selskab Pris pr. måned Binding Oprettelsespris Mindstepris
10 mbit199 kr.20 mbit249 kr.30 mbit299 kr.50 mbit399 kr.100 mbit499 kr.
Ingen
0 kr.
199 kr.
2 mbit169 kr.4 mbit189 kr.10 mbit199 kr.14 mbit239 kr.20 mbit249 kr.
6 mdr.
199 kr.
1232 kr.
15 mbit179 kr.30 mbit248 kr.50 mbit328 kr.112 mbit398 kr.
Ingen
0 kr.
0 kr.